| Теленовели в България |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Add Reply | New Topic | New Poll |
| Палома |
Posted: October 16, 2009 02:11 pm
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 5611 Member No.: 37 Joined: December 04, 2006 |
Както всички сте забелязали, напоследък любимите ни канали все по-малко латино сериали излъчват. За това, както се казва - "Помогни си сам, за да ти помогне и Бог", трябва да се обединим и да се опитаме да променим това.
Връщането на латино сериалите зависи от нас, любителите сериали! Трябва да покажем че има интерес към тях, за това трябва да пишем писма на теливизиите в подкрепа на латино сериалите, за да ги върнат в бг ефира! Помогне за разпространяването на кампаниата ,помолете свойте приятели и те да пишат! -------------------- ![]() |
| Палома |
Posted: October 16, 2009 02:12 pm
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 5611 Member No.: 37 Joined: December 04, 2006 |
Ето някои от адресите, които може да използвате:
Нова телевизия programa@ntv.bg,ntv@email.com, ТВ7: tv7@tv7.bg ПРО БГ: office@probg.bg comments@probg.bg БТВ http://www.btv.bg/contact.pcgi -------------------- ![]() |
| Палома |
Posted: October 16, 2009 02:13 pm
|
Тук всеки може да споделя какво е писал и какъв отговор е получил!
-------------------- ![]() |
| Алиса |
Posted: October 16, 2009 07:33 pm
|
![]() Клонинг ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Модератори Posts: 4348 Member No.: 44 Joined: December 04, 2006 |
идеята е хубава
Аз скоро писах на ЕК - от там ми отговориха, че стартират двата аржентински сериала (които вече започнаха). Също писах на Нова (Диема) .. знаете какво ми отговориха. Ще пиша и на останалите -------------------- |
| Алиса |
Posted: October 16, 2009 08:31 pm
|
![]() Клонинг ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Модератори Posts: 4348 Member No.: 44 Joined: December 04, 2006 |
Сложих призива и на сайта
-------------------- |
| roxano |
Posted: October 16, 2009 09:38 pm
|
|
Alo, Alo, Marciano! :)) ![]() ![]() ![]() Group: Форумци Posts: 595 Member No.: 1360 Joined: October 05, 2007 |
И аз ще пиша тези дни, обещавам! Дано ни отговорят!
И мен взеха да ме дразнят турските сериали. Аз и латиносериалите не гледам, с изключение на бразилските, но те някак никога не са ми се натрапвали, а и си имат безброй почитатели! |
| liubomilabuba |
Posted: October 19, 2009 01:32 pm
|
![]() Дивата роза ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Форумци Posts: 1899 Member No.: 1805 Joined: April 26, 2008 |
Получих отговор от PROBG
"За сега нови теленовели няма да имаме, но след нова година се очаква да започнем излъчването на интересни неща." Да стискаме със зъби до нова година -------------------- |
![]() |
Add Reply | New Topic | New Poll |