| Теленовели в България |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Add Reply | New Topic | New Poll |
| глезла |
Posted: October 28, 2009 12:38 pm
|
![]() Есмералда ![]() ![]() Group: Форумци Posts: 185 Member No.: 1731 Joined: March 20, 2008 |
Аз не можах да гледам 1ва серия, след малко ще я гледам.
Малко съм предубедена за сериала, но в други форуми се поразрових и видях, че много го хвалят. Дано да е интересен. Бил е само 24 епизода. -------------------- |
| Палома |
Posted: October 28, 2009 01:06 pm
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 5620 Member No.: 37 Joined: December 04, 2006 |
И аз разбрах, че е с малко серии. Хареса ми актьора в главната мъжка роля (все още не съм им научила имената), май Каан се казва... Иначе, класическа любовна история, в която две сестри ще се борят за един мъж. Това сме го виждали неведнъж.
-------------------- ![]() |
| глезла |
Posted: October 28, 2009 05:54 pm
|
![]() Есмералда ![]() ![]() Group: Форумци Posts: 185 Member No.: 1731 Joined: March 20, 2008 |
Сестрата, която живее на село страшно много ми прилича на Наталия Фариас.
-------------------- |
| Палома |
Posted: October 28, 2009 06:43 pm
|
![]() Администратор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 5620 Member No.: 37 Joined: December 04, 2006 |
А аз се чудех на кого ми прилича. Наистина малко прилича на Наталия Фариас... сладурана и много земна, за разлика от сестра си и майка си.
| глезла |
Posted: October 29, 2009 07:51 pm
|
На Гьоркем пък какво и пречи сестра и не мога да разбера. Хм.. Ама че е кисела...
-------------------- |
| Палома |
Posted: October 29, 2009 08:30 pm
|
Ревнува сестра си и се страхува да не й отмъкне годеника, което, както се очква, ще се случи...
| глезла |
Posted: October 29, 2009 09:17 pm
|
Хм.. Дали?
Аз засега както се развиват нещата си мисля, че Гюлем ще се занимава с приятеля на Каан. -------------------- |
| Палома |
Posted: October 29, 2009 10:16 pm
|
По-малката сестра е свикнала да бъде сама и майка й да се грижи само за нея, да я глези и т.н. Може би точно за това не се зарадва да я види на прага на дома им.
| pebals1 |
Posted: November 02, 2009 01:27 pm
|
![]() Грехът на Анхелика ![]() ![]() ![]() Group: Форумци Posts: 564 Member No.: 1078 Joined: May 30, 2007 |
Изгледах тези дни сериите досега без днешната може би нея довечера .Смятам да го следя
Каан е голям симпатяга ,обаче Атакан ми е по -забавен .Симпатична ми е и тази годеницата на бащата на двете сестри (не съм им запомнила имената на всички ) -------------------- ![]() |
| pebals1 |
Posted: November 03, 2009 11:00 pm
|
![]() Грехът на Анхелика ![]() ![]() ![]() Group: Форумци Posts: 564 Member No.: 1078 Joined: May 30, 2007 |
Ама бабата с този тежък грим на нищо не прилича и с таз коса .....плашеща е направо
Голяма сапунка си е сериала общо взето -------------------- ![]() |
| глезла |
Posted: November 04, 2009 01:07 pm
|
Приятелката на бащата на момичетата май ще се окаже голяма змия. В началото ми изглеждаше много миличка...
Бабата е ужасна! Много ме дразни, че така се държи с Гюлем. Гьоркем пък е ужасна! И все пак ми е интересно Гюлем с кой ще има интрига - с Каан или с Атакан... Определено сериалчето ме заинтригува... -------------------- |
| глезла |
Posted: November 12, 2009 05:32 pm
|
Ауу, тази бабата е ужасна! Как се преструва и преиграва, тц-тц. Разбирам да е пристрастна към едната внучка, но чак пък да иска да прогони другата.
Много ми е чудно дали Каан ще се оцени за Гюркем... и какво ли ше стане когато Сена научи за финансовите проблеми на семейството на Нихан. -------------------- |
| Палома |
Posted: November 12, 2009 05:50 pm
|
Сена излезе много умна жена. И на мен ми е интересно да видя какво ще стане като стане ясно финансовото положение на семейството на Гюлен... А за бабата - при такава баба, няма каква да е внучката: манипулаторка и използвачка. Гюркем е ужасна, да се държи така със сестра си. А горката Гюлен само иска да има отново цяло семейство, да бъде близка със сестра си. И колко са различни само двете... как да не се влюбят всички мъже в Гюлен
| глезла |
Posted: November 20, 2009 12:49 pm
|
Хм.. Не мога да разбера Башар какво иска от Гьоркем. Само да навреди на Каан или има и чувства към нея?
Радвам се, че Енгин разбра що за хиена е Фиген! Чудя се Каан как ще реагира когато разбере, че Атакан и Гюлен са заедно. -------------------- |
![]() |
Add Reply | New Topic | New Poll |